X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

*کتابچه* (کتاب امروز سابق)

معرفی کتاب، فیلم ، شعر و داستان دیگران و حرفهای روزمره...

آشپزی گیاهی

 

نام کتاب: آشپزی گیاهی (بر اساس اصول آیورودا)

نویسنده: آوات صلواتی 

انتشارات: کلام شیدا 

 

کتاب آشپزی گیاهی نوشته ی آوات صلواتی بر اساس اصول آیورودا و طبایع افراد بر حسب واتا، پیتا و کافا، به آموزش انواع غذاهای گیاهی می پردازد که به با ذائقه ی غذایی ایرانی ها نیز هم خوانی دارد. ریشه ی طب آیورودا، را باید در هزاره های باستانی آن یعنی در مشرق زمین جستجو کرد. اما اکنون بسیاری از فلاسفه و اندیشمندان از دانش کهن آن بهره های فراوانی برده اند. در آیورودا، ساختمان بدنی هر فرد متشکل از سه دوشا یا طبع است. بر اساس این نگرش، اولین شرط لازم برای درمان خود و دیگران، داشتن شناخت از سه دوشای واتا، پیتا و کافا است. 

در این کتاب علاوه بر توضیح و دستور طبخ هر غذا، اطلاعات جامعی نیز درباره ی خواص هر کدام از سبزیجات و ادویه جات و غذاهای مختلف نیز می دهد.

تاریخ ارسال: چهارشنبه 3 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 05:16 ب.ظ | نویسنده: کژال بدیعی | چاپ مطلب 4 نظر